Fjerde semesters feltarbeid i Litauen?

Gå til kursets hjemmeside

Som ved et tidligere kvalitative metoder kursus, kan vi i 2004 tilby én gruppe studerende å gjøre sitt 4. semesters feltarbeid i Litauen (det er kun plass til én gruppe). Gruppen vil få reisen tur/retur Litauen finansiert som et ledd i universitetssamarbeidet mellom København, Lund og Vilnius. I Litauen vil gruppen bli møtt av studerende fra The Anthropology Club i Vilnius, som vil gi assistanse og (i begrenset omfang) tilby hjelp med tolking - feltarbeidsspråk vil ellers være engelsk. Gruppen vil få tilbud om en billig (og enkel!) bolig i feltarbeidstiden. Utgifter til bolig og mat må dekkes av de studerende selv - men det er billig.

En litauisk specialestuderende vil delta på kvalitative metoder kurset i 2004, og han vil kunne gi en del konkret rådgivning i forbindelse med planlegningen av prosjektet.

Hvis du er interessert i dette tilbudet, skal du danne en feltarbeidsgruppe sammen med to andre studerende på ditt semester. Dere skal så sammen skrive en ansøgning som kort beskriver hvorfor gruppen ønsker å gjøre feltarbeid i Litauen, og skisserer noen ideer om hvordan dere forestiller dere at prosjektet skal organiseres.

Maksimal lengde på ansøgningen: 2000 anslag (ca. 1 side med linjeavstand 1,5).

Ansøgningen sendes per email til begge de nedenstående email-adresser. Ansøgningene vil bli bedømt av lærerne - som vil velge ut den beste ansøgningen og gi beskjed om sitt valg før Jul. Dette vil gi gruppen mulighet for å komme i gang med forberedelsene allerede i januar.


Ansøgningsfrist: Mandag 15.12.2003, kl. 15.00


Michael Whyte (Michael.A.Whyte@anthro.ku.dk)
Finn Sivert Nielsen (finn.sivert.nielsen@anthro.ku.dk)